خواص پیاز

خوردن پیاز خام به همراه غذا ، مخصوصا برنج. پیاز برای هضم غذا بسیار مفید است

فقط کامنت های    

باران000     

مصرف پیاز پخته شده در سرکه، برای تقویت هاضمه، زردی یرقان، ورم طحال و استفراغ صفراوی مفید است.

تخم پیاز طبیعت گرم دارد و خوردن 4 تا 5 گرم آن برای تحریک نیروی جنسی موثر است.

قرار دادن پیاز پخته و گرم در محل سوختگی و یا قرار دادن آن در محل بواسیر اثر شفا بخش دارد، زیرا خون را به طرف سطح پوست انتقال داده و از تجمع خون در رگ های بواسیری می کاهد.

نکات قابل توجه:
1– زیاده روی در خوردن پیاز موجب تشنگی، استفراغ، تیرگی چهره و حتی فراموشی می شود. پس در حد اعتدال مصرف کنید.

2– برای برطرف کردن بوی بد پیاز بعد از مصرف آن، می توانید یک عدد گردو یا مقداری نان سوخته میل نمایید و یا چند عدد باقلا را جویده و مدتی در دهان نگاه دارید.
خداوند معجزه کرد و انسان را آفرید،ماهم معجزه کنیم انسان بمانیم

باران000     

بو کردن آب پیاز به ویژه زمان پوست گرفتن آن، برای به هوش آمدن فردی که سست یا بی هوش شده و هم چنین برای رفع تشنج، بسیار مفید است.

پیاز به علّت داشتن فسفر، کارهای فکری را آسان می کند.

برای افرادی که دچار بی خوابی هستند، مفید است و در صورت مصرف، خواب زودتر به سراغ آنها خواهد آمد.

پیاز، برای کودکان کم رشد و پیرمردان ضعیف مفید است.

برای جلوگیری از خون دماغ هم می توانید چند قطره سرکه را روی پیاز رنده شده بریزید و آب آن را در بینی بچکانید، تا از خونریزی جلوگیری نماید.

پیاز لثه ها را تقویت می کند و رنگ چهره را روشن می سازد.

پیاز سرشار از ویتامین های A و B و C می باشد و نیز دارای آهن، آهک، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد، ید، سلنیوم، سیلیس و قند است که به طور مستقیم جذب بدن می شود.

پیاز به علت داشتن گوگرد، ضد عفونت خون است. وقتی گوگرد وارد خون و ریه ها گردد با عفونت های مجاری تنفسی، مانند آسم، برونشیت و گریپ و غیره مبارزه می کند.

یک پزشک هندی به نام مِنون در پی تحقیقات دو ساله در دانشکده پزشکی، دانشگاه نیوکاسل انگلستان، اعلام نمود: پیاز خام، پخته و یا سرخ کرده، از تشکیل لخته های خون در رگ ها جلوگیری نموده و مانع از بروز سکته قلبی و مغزی می شود.

پیاز قادر است کلسترول و چربی های خون را کاهش داده و از انعقاد خون داخل رگ ها جلوگیری نماید.

پیاز قادر است خطر ابتلا به سرطان معده را کاهش دهد.

خوردن پیاز همراه با غذاهای چرب، مخصوصاً در مهمانی ها یا مسافرت ها، سبب هضم چربی ها می شود.

در استعمال خارجی، پیاز پخته، تسکین دهنده سوختگی ها و بواسیر است.

مرهمی که از پیاز خام رنده شده درست می کنند اگر به پایین شکم بگذارند، خروج ادرار را آسان می سازد و اگر بر روی پیشانی گذاشته شود سردردهای شدید نیمه سر و سردردهای عصبی را آرام می کند.

تحریکی که در هنگام پوست کندن پیاز حاصل می شود، دردهای شدید نیمه سر میگرن را برطرف کرده و زکامی را که تازه شروع شده است از بین می برد.

برگ های سبز پیازچه که بیش تر هنگام بهار یافت می شود، دارای مقدار زیادی ویتامین C است.

پیاز، تقریباً تمام خواص سیر را در معالجه فشارخون، مرض قند، درمان بیماری کرمک و غیره دارد.

مصرف پیاز پخته، باعث لینت یا نرمی مزاج می شود.

استفاده از پیازی که با چربی پخته شده باشد، برای دفع اخلاط چسبنده از سینه مفید است.

مصرف پیاز پخته با چربی برای رفع یبوست و نفخ روده ها مفید است. برای این منظور پیاز را با ملایمت بپزید و در هنگام پختن به تدریج به آن کره اضافه نمایید و سپس مصرف کنید.

اگر ورقه های نازک پیاز در شیر، پخته و مصرف شود، برای درمان دردهای حاصل از قولنج روده ها و ناراحتی های شکم مفید است.

پیاز پخته، حبس البول و کم شدن ادرار را شفا می دهد و ادرار آور خوبی است.

مصرف پیاز پخته به هر شکل که باشد برای رفع ناراحتی های روحی مفید است.

مصرف پیاز پخته شده در سرکه، برای تقویت هاضمه، زردی یرقان، ورم طحال و استفراغ صفراوی مفید
خداوند معجزه کرد و انسان را آفرید،ماهم معجزه کنیم انسان بمانیم

باران000     

پیاز پر از ویتامین های ث و ب است. مواد معدنی زیادی مثل فسفر، آهن، کلسیم، پتاسیم، گوگرد، ید، سیلیس و قند نیز در پیاز وجود دارد. قند پیاز، برای کسانی که بیماری قند دارند، هیچ ضرری ندارد. در سبزی تازه، موادی وجود دارد که قند خون را پایین می آورد، بنابراین داروی خوبی برای بیماران مبتلا به قند دیابت است. دانشمندان علم گیاه شناسی معتقدند که، مصرف پیاز خام برای رفع ناراحتی های حاصل از آشامیدن آب های مختلف در هنگام مسافرت و جلوگیری از ناراحتی های ناشی از هوای آلوده، مفید می باشد.

پیاز خام، برای پوست، موهای سر، کلیه ها و مثانه مفید است.

پیاز پخته، ملین نرم کننده است و برای کسانی که روده ضعیفی دارند، غذای مناسبی است. البته سرخ کردن پیاز با روغن، آن را سنگین می نماید، مگر آنکه زیاد سرخ نشود و روغن کمی مصرف گردد.

پیاز نیز مانند سیر خاصیت ضدعفونی دارد و قادر است از تجمع پلاکت ها جلوگیری کند و در تجزیه فیبرین لخته خون دخالت نماید.

آب پیاز برای دندان درد مفید است و برای تسکین درد، باید آب پیاز را روی دندان ریخت و کمی نگاه داشت، این عمل را می توان با پنبه انجام داد.

برای برطرف ساختن صدای داخل گوش نیز می توان پنبه ای را به پیاز آغشته کرد و در گوش قرار داد.

خوردن پیاز خام در روز، خستگی را برطرف می نماید و اعصاب را تسکین می بخشد.

برای معالجه ترک خوردگی دست، یک پیاز تازه را رنده کنید و آب آن را به مدت 12 دقیقه روی دست خود بمالید. اگر هر روز دو بار این کار انجام شود، ترک های دست شما بهبود خواهد یافت.

برای معالجه ورم و آماس بدن می توان 2عدد پیاز را رنده نمود و یک لیتر شیر که به جوش آمده است را داخل آن ریخت و پس از 24 ساعت که دم کشیده و سرد شد، آن را صاف نمود و هر روز سه لیوان کوچک از آن را نوشید.

برای درمان نیش زنبور و مگس می توانید یک پیاز تازه را رنده کنید و آب آن را به صورت پماد و مرهم روی محل نیش زدگی بگذارید. پس از مدتی ورم کم شده و درد تسکین پیدا می کند.

برای معالجه کورک و دمل نیز می توان از روش بالا سود جست.

پیاز دارای مخمر است که برای آسان نمودن هضم نشاسته مفید است. باید توجه داشت هضم پوست های نازکی که ورق پیاز را پوشانده خیلی دشوار است و باید هنگام مصرف آن را جدا نمود.

پیاز اشتهاآور و کاهش دهنده ناراحتی های مربوط به نفخ شکم و غیره است.

پیاز برای پیش گیری از ابتلا به تصلب شرایین هم به کار می رود. سازمان بهداشت جهانی مصرف پیاز را برای درمان نارسایی های رگ های خونی سالمندان توصیه نموده است.

پیاز به واسطه داشتن انسولین گیاهی، موجب شفای بیماری دیابت می گردد، پس برای اشخاص مبتلا به بیماری قند مضر نیست.

پیاز دارای هورمون دیاستازی است که غدد اشک و آمیزشی و گوارشی را تقویت می کند. این مواد در اثر حرارت از بین می روند. بنابراین پیاز پخته در نیروی جنسی و هاضمه تأثیری ندارد و اشک آور هم نیست.

بو کردن آب پیاز به ویژه زمان پوست گرفتن آن، برای به هوش آمدن فردی که سست
خداوند معجزه کرد و انسان را آفرید،ماهم معجزه کنیم انسان بمانیم

اعضاي برتر جوجوک

momo124
مرکزی

رضا 99
هرمزگان

**بهار**
گیلان

_ مریم _
آذربایجان غربی

admin
کرمان

_ ترنم _
آذربایجان شرقی

منان 3004
آذربایجان غربی

reza_netboy
مازندران

باران000
تهران

**بیتا**
اصفهان

محسن 68
کرمان

_ شایان _
گیلان

شیما67
کردستان

مهرداد30
گیلان

**غزل**
خراسان رضوی

فرهاد24
تهران

مترسک مزرعه
اردبیل

*...0طناز0...*
تهران

*...0آیناز0...*
آذربایجان شرقی

sahar6731
مرکزی

مهسا00
فارس

**ناهید**
خراسان رضوی

howseyn_021
تهران

ترانه123
مرکزی

حمید
خراسان رضوی

arbii
تهران

وبمستر
گیلان

*مریم 16*
آذربایجان شرقی

**محمد**
البرز

:::::*افشین*:::::
هرمزگان

اعضاي برتر

 

  درخواست حذف صفحه خواص پیاز
درجوجوک،می توانیدخودپلیس سایت باشید
لطفانظرات وپیشنهادات خودرابه نشانی ایمیل سایت یعنی:info@jojok.irارسال کنید یاشماره ی همراه:09373034588
لطفاازبکاربردن مطالب غیراخلاقی وخلاف مقررات سایت خودداری نمایید درصورت ناهنجاربودن این صفحه آن رابه مدیران سایت یابه روش های بالااطلاع دهید

اولین کسی که ساعت های دوازده گانه را وضع کرد ، حضرت نوح بود ، اولین کسی که کشتی ساخت و بر روی آن روانه کرد و شگ را به نگهبانی واداشت حضرت نوح بود.

ضرب المثل

آتش پشت دست خود گذاشتن( تعهد کند که کار مشخص را انجام ندهد )

مسابقه
برای شرکت در مسابقه، شماره شما باید در سیستم ثبت شود

سوال شماره 35730 تأیید کننده: morteza pashaei
(کامیار) به چه معنیست؟؟
(1) پیروز
(2) کام +میار =؟
(3) زنده
(4) اسم ی پسر
پاسخ صحیح را به صورت
شماره سوال:پاسخ صحیح
به شماره 3000 25815 25815 پیامک کنید.
مثال: از چپ به راست بخوانید 35730:3
هر روز یک نفر از کسانی که پاسخ صحیح داده باشند به قید قرعه، عضو ویژه جوجوک خواهند شد.
در صورت ویژه بودن امتیاز آن به شما اضافه خواهد شد.

تازه وارد
برنده مسابقه پیامکی
برنده کارت شارژ
عضو منتحب امروز:

برای اطلاع از سایر مسابقات و جوایز سایت اینجا را کلیک کنید

صفحات مرتبط
تازه ها
لینک های مرتبط (وب نورد)
جشن تولد جوجوک