اشپزی من

سلام .غذاها و دسروشیرینی و چیزایی که درست میکنم همراه باعکس و دستورش اینجا قرارمیدم که شمام استفاده کنید

فقط کامنت های    

برفین     

ببینم چه میکنی دختر


دلم برا قدیما تنگ شده هی غذا یادم میدادی و من درست میکردم وقت کنمزود زود میام که باز مختو بخورم یادم بدی یهو بریم خونه شوهر... شوهرمون نگه دختر بدردنخوره هیچی بلد نیس یکم پز بدیم پیشش
چقد حرف زدم من بووس بوووس برم دیگه
7اسفند97
ساعت02:01
روزه سه شنبه یا دوشنبه (روز مادر)
برات داستان بگم بلکه خوابت ببره نه که کم میخوابی عشقوممم با اینکه رو اعصابی و هی اذیت میکنی ولی بدون خیلیی دوست دارمااا میمون
دلبر00 دلبر00 ٧ ساعت قبل

از دست شما

**بهار** **بهار** ٧ دي ٩٨

چه خبره؟ کی به کیه؟

شکوفه خانوم شکوفه خانوم ٩ تير ٩٨

دلم جز غذا چیزای دیگای میخواد چیکا کنم8تیر3شب

-نبث بلا -نبث بلا ٣١ خرداد ٩٨

امیررررر پس بزارررر عکسا خوووشمزه وغذاخوشمزه بزارم دلت اوووووو بشه دلت اب بشه بزار ازمونم بدم بعد

جنتلمن2 جنتلمن2 ٢۶ خرداد ٩٨

به به جم اشپزیتون برممممممم اه گشتم شد همین ک میام این صفحه احساس گشنگی میکنم

بخاطر دوست داشتنت خجالت نکش... اونی باید خجالت بکشه که میدونه دوستش داری اما... دوست داشتن بلد نیست!!

-نبث بلا     


باسلوق




باسلوق ژله ای یا راحت الحلقوم :
نشاسته گل : نصف لیوان
اب سرد :یک و نیم لیوان
پودر ژله دلخواه : یک بسته
شکر : نصف لیوان
پودر ژلاتین : یک قاشق غذا خوری


ابتدا نشاسته و بریزید توی دیگ روش اب سرد بریزید بعد اب شو خالی کنید دوباره طبق دستور اب اضافه کرده و بقیه مواد و همه رو بریزید هم بزنید تا گلوله نشه بعد بزارید روی حرارت و هم بزنید تا مایع غلیظ بشه و شفاف حدودا بیست دقیقه کافیه بعد ازینکه چند تا قل زد دو قاشق روغن اضافه کنید و خاموش کنید .مثل باسلوق بالا نباید سفت بشه بعد درون ظرف یا قالب بریزید و با پودر نارگیل تزیین کنید من توی شکر و کمی جوهر لیمو غلطوندم که مثل اماده ها باشه .
بعد از 24 ساعت در یخچال حاضره .نوش جون
trnm trnm ٢۶ اسفند ٩٨

واعی

-نبث بلا -نبث بلا ١۴ دي ٩٨

فدای همگی مرسی بچه هانفس

مترسک مزرعه مترسک مزرعه ١۴ دي ٩٨

نفس بی زحمت تو ک داری زحمت میکشی واسه منم یکی پیدا کن

نفسم نفسم ٨ دي ٩٨

وقتشه دیگه واست آستین بزنم بالاهااااااتت

**بهار** **بهار** ٧ دي ٩٨

-نبث بلا -نبث بلا ۶ دي ٩٨

من خودممم فعلا از خوردن شیرینی شکلات محرومم خودمم دلم پاناکوتا میخوااااد

دلم هیچ وقت ازنبودت اروم نمیگیره بابا..

-نبث بلا     







پاناکوتاشکلاتی


۲.۱/۲ پیمانه شیر
۲۰۰ گرم خامه صبحانه (یا فرم گرفته)
۱/۴ ق چ وانیل
۱.۱/۲ ق غ پودر ژلاتین
۱/۳ پیمانه شکر
۱۰۰ گرم شکلات تخته ای




پودر ژلاتین را روی نصف لیوان شیر می پاشیم و هم میزنیم و بعد به روش بن ماری حل میکنیم و میگذاریم کنار تا از دما بیفتد


بقیه شیر را کم کم با خامه مخلوط کرده (اگر از خامه فرم گرفته استفاده میکنیم نیاز به شکر نیست) و همراه با شکر روی حرارت ملایم هم میزنیم تا شکر حل شود


پودر کاکائو یا شکلات تخته ایی خرد شده را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شوند


مواد را از روی حرارت برمیداریم، وانیل و ژلاتین حل شده را اضافه کرده و هم میزنیم و بعد داخل قالب یا ظرف مورد نظر ریخته و داخل یخچال میگذاریم تا خوب ببندد


قالب را داخل ظرف مورد نظر برمیگردانیم و سرو میکنیم، نوووش جان




میتونید تو ظرف های یه نفره بریزید و تو فریزر بزارید تا ببنده بالای یخچال .به مدت 4یا5ساعت .بعد قشنگ سفت میشه .قسمت پایین یخچال نزارید من خودم امتحان کردم نمیگیره بزارید تو فریزر.
trnm trnm ٢۶ اسفند ٩٨

لنتی

برفین برفین ٢٢ بهمن ٩٨

بی معرفتنمیگی رفیقت مردس زندس .

pooneh pooneh ١۵ دي ٩٨

-نبث بلا -نبث بلا ١۴ دي ٩٨

قربونت برم متی جون

مترسک مزرعه مترسک مزرعه ١۴ دي ٩٨

خیلی عالی عزیز آبجی

دلم هیچ وقت ازنبودت اروم نمیگیره بابا..

اعضاي برتر جوجوک

**بهار**
گیلان

حمیده
مرکزی

_amin_
تهران

_ مریم _
آذربایجان غربی

Xaniar
مازندران

نازپری
آذربایجان شرقی

pooneh
کرمان

دلبر00
تهران

فرهاد24
تهران

***منان***
آذربایجان غربی

reza_netboy
مازندران

مهرداد30
گیلان

رامین محمدی
کرمان

*طناز*
تهران

موسی
فارس

وبمستر
گیلان

tiya m
لرستان

مهسا00
فارس

سجاد147
آذربایجان شرقی

**ناهید**
خراسان رضوی

*مریم 16*
آذربایجان شرقی

:::::*افشین*:::::
هرمزگان

**سویل**
آذربایجان شرقی

کوروشیم
البرز

برفین
آذربایجان غربی

فاطمه1381
اصفهان

pary3232
فارس

Mobi 93
مازندران

zahra sadat
کرمان

**پسرکوهستان**
سیستان و بلوچستان

اعضاي برتر

-نبث بلا     

ته چین تک نفره


مواد لازم برای ته چین تک نفره









موادلازم ته چین تک نفره




......



......



.....



ته چین تک نفره:
برنج ابکش کرده. یک الی یک و نیم پیمانه پلوپز
زرده : 2 عدد
زعفرون دم کرده : زیییییییییاد . یا رنگ ژله ای زرد
کره 100 گرم یا نصف لیوان روغن مایع
ماست ترش نصف لیوان
گلاب دو سه قاشق
گوشت یا مرغ پخته یا سرخ شده
مقداری هم زرشک .
اول بگم اگه میخوایین چند برابر درست کنین . یا ته چین نرم و کیکی دوست دارین 2 تا تخم مرغ کامل بریزید .
ولی اگه ته چین برشته میخواین زرده بریزید. بو هم نداره اینجوری
اول زرده. گلاب و زعفرون و نمک و فلفل و ادویه و ماست و روغن مایع اگه میریزد باهم مخلوط کنید و یکم بزنید پنج دقیقه مثلا ( ازین مایع چهار پنج قاشق بردارید و بریزید روی مرغ هاتون و هم بزنید و بزارید کنار. )
حالا برنج ابکش شده خنک به مایه اضافه کنید. اگه داغ باشه مایع اب میفته
مهم ترین نکته اش اینجاست که . برنج و تا حدی بریزید که مایه تون شل باشه اگه زیادبرنج بریزید و سفت بشه ته چین تون خشک میشه و میچسبه به قالب.
پس کم کم برنج و بریزید.
قالب و با کره چرب کنید
از مایه یک قاشق بریزید صاف کنید مرغ و بریزید روش یکم زرشک و( پیاز داغ )اگه نبود مهم نیست .
بعد بقیه مایه و با پشت قاشق فشار بدید تا بهم بچسبه وگرنه بعد پخت لایه ها از هم جدا میشن . باقی مونده کره و روش بزارید.
فویل بکشید و چند تا سوراخ کنید تا بخارش خارج بشه بره تو فر با دمای 180 برای نیم ساعت. بعد چک کنید اگه برشته تر خواستید بزارید بیشتر بمونه



....




من اینو خودم درست نکردم ولی حتما دراولین فرصت درست میکنم شمام درست کنید مشخصه خوشمزس
...زندگی... ...زندگی... ٧ دي ٩٨

اخ دلم هوس غذا کرده ک محرومم

برفین برفین ١١ تير ٩٨

شکمو تویی بیشول

-نبث بلا -نبث بلا ٩ تير ٩٨

ناهید شیکمووووو

-نبث بلا -نبث بلا ٩ تير ٩٨

چرا نشه داش محسن 3 نفره هم میشه حتی

-نبث بلا -نبث بلا ٩ تير ٩٨

بهاری درست کن حتما امیر خودت بدغذایی هرچی هس از کدوابپزبهتره

محسن 68 محسن 68 ٩ تير ٩٨

نمیشه دو نفره باشه

دلم هیچ وقت ازنبودت اروم نمیگیره بابا..

-نبث بلا     


ژله بستنی قالبی




ژله بستنی:یک بسته پودر ژله رو تو یک لیوان اب جوش حل کنید بعد تویک ظرفی کاسه ای بریزید یک لیوان بستنی وانیلی بهش اضافه کنید هم بزنید تا


بستنی حل بشه بعد تو قالب های سیلیکونی بریزید بزارید یخچال تادوسه ساعت بعد با ترافل رنگی تزیین کنید
...زندگی... ...زندگی... ٧ دي ٩٨

به به وقت شوهرکردنته لیدا

**بهار** **بهار** ٧ دي ٩٨

به به دهنم آب افتاد دستت درد نکنه نبثی

دلم هیچ وقت ازنبودت اروم نمیگیره بابا..

 

  درخواست حذف صفحه اشپزی من
درجوجوک،می توانیدخودپلیس سایت باشید
لطفانظرات وپیشنهادات خودرابه نشانی ایمیل سایت یعنی:info@jojok.irارسال کنید یاشماره ی همراه:09373034588
لطفاازبکاربردن مطالب غیراخلاقی وخلاف مقررات سایت خودداری نمایید درصورت ناهنجاربودن این صفحه آن رابه مدیران سایت یابه روش های بالااطلاع دهید

مقام گران ترین اتومبیل دنیا هنوز متعلق به رولزرویس انگلیسی است که آخرین مدل آن در سال 1993 به قیمت 000/257 دلار فروخته شد.

ضرب المثل

آنقدر باد کرده است که می ترسم بترکد(کنایه از کسی که به دیگران فخر بفروشد یا افاده کند)

مسابقه
برای شرکت در مسابقه، شماره شما باید در سیستم ثبت شود

سوال شماره 36648 تأیید کننده: یاشار24
اولین ماه قمری کدام است؟ *زانا& yasser*
(1) محرم
(2) ربیع الاول
(3) ربیع الثانی
(4) شوال
پاسخ صحیح را به صورت
شماره سوال:پاسخ صحیح
به شماره 3000 25815 25815 پیامک کنید.
مثال: از چپ به راست بخوانید 36648:2
هر روز یک نفر از کسانی که پاسخ صحیح داده باشند به قید قرعه، عضو ویژه جوجوک خواهند شد.
در صورت ویژه بودن امتیاز آن به شما اضافه خواهد شد.

تازه وارد
برنده مسابقه پیامکی
برنده کارت شارژ
عضو منتحب امروز:

برای اطلاع از سایر مسابقات و جوایز سایت اینجا را کلیک کنید

صفحات مرتبط
تازه ها
لینک های مرتبط (وب نورد)